Criar um Site Grátis Fantástico

Libros electrónicos gratis para descargar iPad

Libros electrónicos gratis para descargar iPad

TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) de JOANOT MARTORELL

Libros electrónicos gratis para descargar iPad TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) 9788415192350 de JOANOT MARTORELL (Spanish Edition)

Descargar TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) PDF


Ficha técnica

  • TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL)
  • JOANOT MARTORELL
  • Número de páginas: 224
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788415192350
  • Editorial: EDUC@ULA (GRUP 62)
  • Año de edición: 2012

Descargar eBook gratisLibros electrónicos gratis para descargar iPad TIRANT LO BLANC: EPISODIS AMOROSOS (CATALAN) (TEXT ORIGINAL) 9788415192350 de JOANOT MARTORELL (Spanish Edition)

Overview

Tirant lo Blanc, probablement escrita a Barcelona entre 1460 i 1465, es va convertir en una novel·la sense públic fins que Martí Joan de Galba la va fer imprimir en 1490 a la ciutat de València, a l'impremta de Nicolau Spíndeler. Des d'aleshores i gràcies a la traducció castellana de Diego de Gumiel de 1511 (que va llegir Miguel de Cervantes), a l'italiana de Lelio Manfredi (Venècia, 1538) i a la francesa del comte de Caylus (París 1737), s'ha convertit en un clàssic indiscutible de la literatura universal i en la novel·la més important de la tradició catalana de tots els temps. Escrita amb una tècnica de collage i amb un gust per la paradoxa a la manera de Boccaccio, representa un dels punts de referència inexcusables per al món modern del segle XXI.Aquesta edició aplega els quaranta-sis fragments del Tirant lo Blanc prescrits pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya com a lectura prescriptiva al Batxillerat. Inclou a més un estudi preliminar, propostes de treball, resums de l'argument i detallats comentaris per a l'estudi específic de cadascun dels textos seleccionats, a càrrec de Jordi Galves, professor de literatura a la universitat Pompeu Fabra, membre de l'Institut d'Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona i crític literari a La Vanguardia. L'EDICIÓ DIGITAL D'AQUEST LLIBRE NO INCLOU L'ESTUDI PRELIMINAR I LES PROPOSTES DE TREBALL.

LIBROS RELACIONADOS: Electronic books download pdf Rage Inside the Machine: The Prejudice of Algorithms, and How to Stop the Internet Making Bigots of Us All read book, Free mp3 audio books free downloads Venom: Lethal Protector Prose Novel read book, Pdf books to free download The Adventure Zone: Murder on the Rockport Limited! (English Edition) PDF MOBI DJVU read book, Book downloadable online Super Wings: Lost Stars by Steve Foxe 9780062907226 MOBI read pdf, Free electronic textbook downloads Fair Play: A Game-Changing Solution for When You Have Too Much to Do (and More Life to Live) by Eve Rodsky (English literature) here,